۳۰ دی ۱۳۹۸، ۸:۵۱

با همکاری وزارت علوم و ارتباطات؛

دانشگاه های ۵ استان «گرنت فناوری» می‌گیرند

دانشگاه های ۵ استان «گرنت فناوری» می‌گیرند

قائم مقام معاون پژوهشی وزیر علوم از ارائه گرنت فناوری به دانشگاه های ۵ استان خبر داد و گفت:پایان نامه های با موضوع فناوری ۱۰میلیون تومان و رساله های دکتری ۲۰میلیون تومان گرنت دریافت می کنند.

مهدی کشمیری در گفتگو با خبرنگار مهر از اختصاص «گرنت فناوری» به رساله‌ها و پایان نامه‌ها برای اولین بار خبر داد و اظهار کرد: قرار است با مشارکت وزارت ارتباطات، این طرح را در حوزه ICT در مرحله اول با ۵ استان و دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی آغاز کنیم.

دانشگاه‌های ۵ استان گرنت فناوری می‌گیرند

قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در امور فناوری با اشاره به اینکه دانشگاه‌های استان‌های آذربایجان شرقی، سمنان، فارس، مرکزی و خراسان رضوی برای اجرای این طرح انتخاب شده‌اند، اظهار کرد: این طرح مکمل گرنت پژوهشی است که به اعضای هیات علمی در قبال مقاله‌ها و کارهای پژوهشی آنها ارائه می‌شود.

کشمیری در پاسخ به این سوال که این گرنت فناوری به چه کسانی و در قبال چه کاری تعلق خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: قرار است این گرنت را در دانشگاه و در سه قالب پایان نامه‌ها، رساله‌ها و کارهای تحقیقاتی و شرکت‌هایی که نوپا و از دل دانشگاه بیرون آمده‌اند، ارائه دهیم.

حمایت از پایان نامه‌هایی که به تولید محصول منجر شوند

وی با بیان این مطلب که این پایان نامه‌ها و رساله‌ها باید در حوزه فناوری، نوآوری و تجاری سازی باشد، تصریح کرد: پس ما از پایان نامه‌ای که به سمت فناوری و تجاری سازی حرکت کرده باشد و منجر به تولید محصولی فناور شود، حمایت خواهیم کرد.

قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در امور فناوری درباره مبالغ گرنت فناوری نیز توضیح داد و گفت: طی مذاکراتی که با وزارت ارتباطات داشتیم، پیش بینی ما این است که ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرنت به کارهای تحقیقاتی ارائه دهیم که بودجه‌ای بالغ بر ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان را شامل می‌شود.

رساله‌های دکتری ۲۰ میلیون تومان گرنت می‌گیرند / حمایت ۶۰ میلیونی از شرکت‌های رشد

کشمیری افزود: بر همین اساس به پایان نامه‌های با موضوعات فناوری و نوآوری، ۱۰ میلیون تومان، رساله‌های دکتری ۲۰ میلیون تومان، کارهای تحقیقاتی ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان و شرکت‌های رشد نوپا و دانشگاهی حدود ۶۰ میلیون تومان ارائه خواهیم داد.

پایان نامه و رساله‌ها داوری می‌شوند

قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اضافه کرد: مکانیزم اجرای این طرح به این صورت است که در حوزه آی سی تی پایان نامه‌ها و رساله‌هایی که مصوب شده، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که آیا به سمت تولید محصول فناور و تجاری سازی حرکت کرده‌اند یا خیر. یعنی در واقع ما داوری پایان نامه‌ها را برعهده داریم.

فراخوان در اسفند ماه اعلام می‌شود

وی با بیان اینکه فراخوان این طرح در اسفندماه سال جاری اعلام خواهد شد، افزود: البته این‌طور نیست که ما اعلام کنیم در چه حوزه‌هایی باید مقاله‌ها و رساله‌ها نوشته شوند و یا کار تحقیقاتی روی موضوع خاصی صورت گیرد بلکه افراد اگر فکر می‌کنند، در حوزه‌های فناوری و نوآوری کار کرده‌اند می‌توانند اپلای کنند و ما نیز کار تحقیقاتی آنها را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

کد خبر 4829395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • خدابنده US ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
      0 0
      چرا ترجمه گرنت رو ازش استفاده نمی کنید؟